İnme Merkezimiz Akredite Oldu

19.01.2018
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı İnme Merkezi; Türk Nöroloji Derneği ve Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 20 Haziran 2020 yılına kadar akredite edildi.

Bu önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Üniversitemize ve hastanemize yapılan yatırımlar meyvelerini veriyor. İnme merkezimizin akredite olması önemli bir gelişme. İnme merkezinde dört birimin koordinasyonuyla hastalar sağlığına kavuşacak. Beyin Cerrahisi, Nöroloji, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji Ana Bilim Dallarının koordineli çalışmalarıyla Ege Bölgesinde Hastanemiz daha da iddialı bir konuma gelecek.” diyerek Merkezin Üniversitemize ve Bölgemize hayırlı olmasını diledi.

Beyin kanamalarında ani damar tıkanıkları sebebiyle hastaların hayatını kaybetmesine veya felç olmasına sebep olan durumlarda, erken müdahale ile hastayı sağlıklı bir şekilde hayata döndürecek olan İnme Merkezimiz 24 saat hizmet verecek.