“İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Atlası” Kitabı Yayımlandı

30.05.2017
Editörlüğünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Hadi Yaşa ve Dokuz Eylül Ün. Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hale Akpınar ’ın yaptığı "İnflamatuar Bağırsak Hastalıkları Atlası" adlı kitap yayımlandı.

Ege Bölgesindeki Tıp Fakültelerinde çalışan 23 bilim insanının yazılarıyla katkıda bulunduğu Atlasta,  Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Hadi Yaşa ile birlikte Prof. Dr. Neslihan Şendur, Prof. Dr. Mehmet Polatlı, Prof. Dr. İbrahim Meteoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Adil Coşkun da, bölüm yazarlığı yapıyor.

Yaklaşık 150 sayfadan oluşan bu eser, Ülkemizde bu konuda yayınlanmış ilk Atlas olma özelliği taşımakta.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.