Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İlk Mezun Moğol Öğrencimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

23.06.2016
Her geçen gün sayıları artan uluslararası öğrencilerimiz Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesinin birer ferdi olarak mezun oluyor. Moğolistan’dan 2012 yılında ülkemize gelerek Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde öğrenim görüp bugün de diplomasını alan Yerkyejan Sağidolda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Moğolistan’dan Üniversitemize öğrenim görmeye gelerek mezun olan ve üniversitemizin ilk mezun Moğol öğrencisi unvanını taşıyan Yerkyejan Sagidolda’yı tebrik etti. Sagidolda ile bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilerimize her zaman kapılarımızın açık olduğunu belirterek, mezuniyetinin kendisine, ülkesine ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Mezun öğrencimiz Yerkyejan Sagidolda da ADÜ’den mezun olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek 4 yıl boyunca öğrenim gördüğü Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ndeki hocalarına da katkılarından dolayı teşekkür etti. Aydın halkının sıcakkanlı olduğunu ve kendilerine yakın akraba gibi davrandıklarını belirten Sagidolda “Türkiye’ye tekrar gelmeyi çok istiyorum.”  dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN