Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İlimiz Öğrencilerine Üniversitemizi Tanıttık

02.11.2018
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve UNİLOOK Türkiye işbirliği ile düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri” etkinliği 1 Kasım 2018 tarihinde Aydın Lisesi Spor Salonunda gerçekleşti.

Etkinliğe, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, kurum müdürleri, üniversite temsileri ve öğrenciler katıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri tarafından yapılan tanıtımda, Vali Yavuz Selim Köşger’e ve Aydın’daki lise öğrencilerine Üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verildi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda açılış konuşmasını yapan UNİLOOK Türkiye Temsilcisi Caner Işkın, “Fuarımızda 26 devlet ve vakıf üniversitesi bulunuyor. Öğrencilerimizin gelecekle ilgili kaygılarını önlemek ve doğru tercih yapabilmelerini sağlamak için buradayız. Öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise konuşmasında “Biz eğitimde yeni bir gündem oluşturmayı önemsiyoruz, eğer öğretmenler olarak sizde gündemi değiştirebilirseniz eğitimdeki başarı da o derece artacaktır. Hemen hemen her gün bir etkinlik içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Tabi bunun içerisinde üniversite tanıtım ve kariyer günlerinin de bizim için ayrı bir önemi var. Bu çocukların her anlamda eğitim ve öğretim noktasında kendilerini geliştirmeleri, kişilik ve kariyer olarak iyi yerlerde olmaları bizim için çok önem arz ediyor. Bunu yapabilmeleri içinde bu tür etkinlere katılmaları ve doğru tercih yapmaları önemlidir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve protokol üyeleri, fuar açılış kurdelesini kesip Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi eşliğinde standları gezerek üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi aldı.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN