Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesinin Ödüllü Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

06.04.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halim Esen, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Umut Tuncer, İletişim Fakültesinin ödüllü öğrencileri Eren Taşyürek, Mehmet Akif Damar ve İlker Özcan’ı 2 Nisan 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan da yer aldı.

İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halim Esen, “Bu yıl İletişim Fakültesi olarak kazandığımız üçüncü ödül. Henüz mezun vermemiş bir fakülte olarak bu önemli bir başarı. Fakülte olarak, öğrencilerimizin yurt dışındaki festivallerden de ödülle dönmesi en büyük arzumuz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “İletişim Fakültemiz artık meyve vermeye başladı, öğrencilerimiz de bunun en güzel kanıtı.” dedi.

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Eren Taşyürek, “Önce Sular Kirlendi” projesiyle 29. Genç İletişimciler Yarışması’nda,  belgesel dalında üçüncülük, 17. Kısa-ca Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali mansiyon ödülünü; Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Akif Damar ve İlker Özcan “Sanata Kulak Ver” projesiyle RATEM “Aklıma Bir Fikir Geldi” yarışması Gazete-Dergi Kategorisi birincilik ödülünü kazanarak Üniversitemizi başarıyla temsil etmişti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN