Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesinde İlk Mezuniyet Sevinci

30.05.2018
Üniversitemiz İletişim Fakültesi 25 Mayıs 2018 tarihinde ilk mezunlarını Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle uğurladı. Fakültenin ilk mezunları olan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri kep fırlatmanın heyecanını yaşadı.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr Törün Özer, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, Genel Sekreter V. aynı zamanda İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Fakülte Dekanları, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, “Önümüzdeki yıllarda bu Fakültenin nasıl bir marka, nasıl en ön sıralarda olduğunu göreceksiniz. Mezunlarımız iyi ki buradan mezun olduk diyecekler. Ben bu inançtayım. Hepsinin başarılı olacağına eminim. Belki yurt dışında bizi temsil edecekler, belki de Türkiye’nin hayali olan Oscar Ödülünü getirecekler.” dedi.

Mezuniyet sevinci yaşayan 27 öğrencinin İletişim Fakültesinin ilk mezunları olarak önemli bir misyona sahip olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Önümüzdeki yıldan itibaren mezun sayımız artacak. Halkla İlişkiler Bölümümüzde seneye ilk mezunlarını verecek. Artık ADÜ’nün adı iletişim ve medya sektöründe de duyulmaya başlayacak.” şeklinde konuştu.

Bölüm birincisi Ezgi Yılmaz’ın mezuniyet sevincini paylaştığı konuşmasında Yılmaz, lisans eğitimleri boyunca her türlü desteği kendilerine veren öğretim üyelerine ve her daim yanlarında olan ailelere teşekkür etti. Yılmaz’ın kütüğe ismini çakması ile devam eden törende, öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildikten sonra Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencileri, mesleğe başlamanın ilk adımı olarak yeminlerini etti. Mezuniyet töreni, geleneksel kep atma töreni ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN