Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesi, Siber Suçlar ve Siber Güvenlik Konulu Seminere Katıldı

23.05.2024
Üniversitemiz ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 22 Mayıs 2024 tarihinde AİSYEM binasında İletişim Fakültesi öğrencilerine yönelik Siber Suçlar ve Siber Güvenlik Konulu Seminer düzenlendi.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Zühal Mollaoğulları’nın yaptığı etkinlikte, konuşmacı olarak Siber Güvenlik Uzmanı Polis Memuru Uğur Bulut yer aldı. Etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tugay Barış Güneş, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ümit Şahin, İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Özellikle internet, sosyal medya ve telefon üzerinden yürütülen dolandırıcılık faaliyetleri ve bu faaliyetlere yönelik alınacak önlemler katılımcılara aktarıldı. Yasa dışı bahis siteleri, kimlik dolandırıcılığı konularında öğrencilere dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi verildi.

Soru-cevap bölümünün ardından Dekan Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt’un Moderatör Öğr. Gör. Zühal Mollaoğulları ve konuşmacı Siber Güvenlik Uzmanı Polis Memuru Uğur Bulut’a teşekkür belgelerini vermesiyle etkinlik sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN