Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesi Performans Atölyesi “Beş Çayı Sohbetleri” Podcast Programı ile Spotify Platformunda Yayında

25.04.2024
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Performans Atölyesi, iletişim alanında yaratıcı ve yenilikçi bir içerik olan "Beş Çayı Sohbetleri" podcast programıyla Spotify platformunda yayın hayatına başladı.

İletişim Fakültenin Performans Atölyesi bünyesinde, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özbek yürütücülüğünde hazırlanan; Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi İrem Kayaş ve Gazetecilik Bölümü öğrencisi Hayri Mert Ulusoy’un sundukları program, dinleyicilere keyifli ve bilgilendirici sohbetler sunuyor.

Beş Çayı Sohbetleri’nin iletişim fakültesi öğrencileri tarafından hazırlandığını; sanatsal, kültürel ve medyaya dair konuların işlendiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özbek aynı zamanda ulusal öğrenci yarışmaları için de içerik oluşturduklarını aktardı.

İrem Kayaş ve Hayri Mert Ulusoy’un sunumuyla yayınlanan program ilk iki bölümüyle Spotify platformunda yer alıyor. Program, hem öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmesine olanak tanırken hem de dinleyicilere ilgi çekici içerikler sunuyor.

İçeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

1.    Bölüm: Kaplumbağa Terbiyecisi:

https://open.spotify.com/episode/49OZcXfyXX81ITkqW3lVZb?si=-2EES8RdSuOPzEhDX-Iceg

2.    Bölüm: Postmodern Sinema ve Etkileri:

https://open.spotify.com/episode/1mkYRktib9Jc7QYhgI2vOC?si=N9V4fEF4SGOIAbho4J2mYg

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN