Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesi Dekanları Üniversitemizde Buluştu

05.05.2017
Üniversitemiz İletişim Fakültesi, bu yıl 25.’si düzenlenen İletişim Dekanları Yürütme Kurulu (İLDEK) Toplantısına 4-5 Mayıs 2017 tarihlerinde ev sahipliği yaptı.

Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşen açılış toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Televizyon İzleme Araştırmaları (TİAK) Genel Müdürü Dursun Güleryüz, Radyo-Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy ve Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen’in yanı sıra iletişim fakültesi dekanları ve akademisyenleri katıldı.

Bu yıl 25.yılını kutlayan Adnan Menderes Üniversitesi olarak, 25.’si düzenlenen İLDEK Toplantısı’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, Fakültenin bölümleri hakkında bilgiler verdi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz, bu yılki İLDEK Toplantısında Adnan Menderes Üniversitesinin de yer almasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek ev sahipliğinden dolayı toplantıyı düzenleyenlere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan İletişim Fakültelerinin önemini vurguladığı konuşmasında, “Üniversitemiz İletişim Fakültesi yeni ve gözde fakültelerimizden biri. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Fakültemizin gelişimi için biz de elimizden gelen desteği veriyoruz.” dedi.

İLDEK daimi üyesi Prof. Dr. Asaf Varol’un İLDEK Toplantılarını anlatan belgesel sunumunun ardından, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy, radyo-televizyon sorunlarının çözümü için kurulan RATEM’in, mesleki yeterlilik sertifika merkezi olarak da hizmet verdiğini anlattı.

25. İLDEK Toplantısı, ilk gün oturumlarının ardından, 5 Mayıs 2017 tarihinde Üniversitemiz Didim Sosyal Tesislerinde gerçekleşen oturumlarla sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN