İletişim Fakültesi, Aydın Gazeteciler Cemiyeti ile Bir Araya Geldi

07.05.2024
Üniversitemiz İletişim Fakültesi kalite ve geliştirme süreçleri dahilinde Aydın Gazeteciler Cemiyeti temsilcileriyle 6 Mayıs 2024 tarihinde İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantıya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hale Bozkurt, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavas ve yerel muhabir Melek Fırat ile akademik personel katıldı.

İletişim Fakültesi cemiyet ve sektörel durum bağlamında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, öğrencilerin teorik eğitimlerinin yanı sıra pratik eğitimlerinin de özellikle ikinci ve üçüncü sınıf itibariyle başlaması, okulda aldıkları teorik ve pratik eğitimlerin sahada yapacakları uygulamalarla pekiştirilmesi gerektiği vurgulandı. Toplantıda ayrıca, öğrencilerin yerel medya kuruluşlarında yapacağı stajlar ile mesleğe hazırlanmalarının önemi üzerinde duruldu.

Toplantı, eğitim ve saha pratikleri konusunda iş birliği içerisinde olunması fikir birliği ile sona erdi.