İletişim Fakültesi, Altın Koza Film Festivali’ne Katıldı

02.10.2024
Üniversitemizi temsilen İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilan Tüysüz, 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali programında yer alan Çukurova Altın Koza Film Akademisi’ne katıldı.

Çukurova Altın Koza Film Akademisi kapsamındaki özel söyleşiler, sektörden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen festivalde, Doç. Dr. Dilan Tüysüz’e Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden İbrahim Özdilek, Gökmen Yıldız ve Hüseyin Yolu eşlik etti.

Pek çok ünlü yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncunun yanı sıra sektörden önemli isimlerle tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz, festival kapsamında gerçekleşen film gösterimlerini, atölye çalışmalarını ve çeşitli etkinlikleri de yakından takip etti.