Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İletişim Fakültesi Akademik Dergisi MEDIAJ 2021Yılının İlk Sayısını Yayımladı

30.04.2021
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Akademik Dergisi, Uluslararası Medya ve İletişim Araştırmaları Hakemli Dergisi - MEDIAJ, ulusal ve uluslararası 11 yeni veritabanı ve indeks kapsamı ile 8 araştırma makalesi, 1 söyleşi ve 2 kitap incelemesi içeriğinin yer aldığı yeni sayısını, 30 Nisan 2021 tarihinde yayınladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in geçtiğimiz yıl bilimsel seferberlik başlığı altında başlattığı, bilimsel üretimde kalitenin arttırılması ve akademik üretimin iyileştirilmesi hedefleri doğrultusunda harekete geçen İletişim Fakültesi, akademik yayıncılık tarafındaki faaliyetlerini hakemli dergisi MEDIAJ’ın gelişim süreci ile sürdürüyor.

Editörlüğünü Doç. Dr. Pelin Erdal Aytekin'in üstlendiği ve tüm fakültenin geniş bir ekip olarak çalışmalarında yer aldığı MEDIAJ'ın Nisan 2021 sayısında, toplam 8 makale, 1 söyleşi ve 2 kitap incelemesi yer alıyor.

11 yeni ulusal ve uluslararası veritabanı ve indeksin kapsamına giren MEDIAJ, Ulakbim TRDizin başta olmak üzere, yirminin üzerinde yeni ulusal ve uluslararası veritabanı ve indeksin de başvuru ve takip sürecinde. 

Dergiyi ziyaret etmek ve içinde yer alan çalışmaları incelemek için: http://mediajdergi.com veya https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediaj adreslerini tıklayın

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN