İletişim Fakültemiz Birincilikle Zirvede

28.12.2017
Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencileri Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM)’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte düzenlediği “Aklıma Bir Fikir Geldi” Reklam Yarışmasında birincilik ödülünü kazandı.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen korsan ürün ile mücadele temalı yarışmanın ödül töreni 27 Aralık 2017 tarihinde İstanbul TRT Radyo Harbiye’de gerçekleştirildi. Türkiye’deki tüm iletişim fakültelerinden 1156 öğrencinin 418 proje ile katıldığı yarışmada, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Mehmet Akif Damar ve İlker Özcan’ın projeleri Gazete-Dergi Reklamı kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Proje danışmanı Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Umut Tuncer “Fakültemizin ilk birinciliğini, bölümümüzün ilk ödülünü kazandık. Henüz mezun vermemiş, üç yıllık bir bölüm olarak güzel bir başlangıç yaptık. Öğrenci yarışmalarını önemsiyoruz, çünkü yarışmaların mesleğe iyi hazırlanmış kalifiye öğrencileri yetiştirmemiz için elverişli araçlar olduğunu düşünüyoruz. Bu amaç doğrultusunda üniversite yönetimimizin güçlü desteğini her zaman yanımızda buluyoruz.” dedi.