İletişim Camiasının Kalbi Aydın'da Attı

08.05.2018
Üniversitemiz İletişim Fakültesi ile Yunanistan'ın University of the Aegean'ın ortaklaşa düzenlemiş oldukları, "1st International Cultural Informatics, Communication & Media Studies" Konferansı, 3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde, Kuşadası Batıhan Otel'de gerçekleşti.

14 farklı ülkeden toplam 250'nin üzerinde katılımcının, 171 bildiri ile katıldığı konferansta, kültürel bilişimden, sinemaya, reklamcılıktan, gazeteciliğe kadar birçok alandan akademisyen, çalışmalarını katılımcılara sunma imkanı buldu.

Açılış konuşmalarını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil  Kırnak, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, Anadolu Üniversitesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yüksel ve University of the Aegean'dan Doç.Dr. Christos Kalloniatis'in yaptığı konferans, 21 farklı oturumda gerçekleşen sunumların ardından tamamlandı. Konferansın gelecek yılki ayağının Midilli'de gerçekleşmesi planlanıyor.