Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İl Müftüsü Ercan Aksu’dan Rektörümüze Ziyaret

18.06.2019
Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu ve Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, 18 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin geleceği açısından gençlerin yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamak asli görevimiz olmakla beraber; gelenek ve göreneklerimizin bilincinde, kültürümüzden gelen zenginliklerin farkında, manevi değerlerimize saygılı olan gençleri yarınlara hazırlamak üniversiteler için elzem olmalıdır.” diye konuştu.   Rektörümüz, gençlerimizin bilgi, beceri ve eğitim anlamında geliştirilmesi konusunda çevre illerle koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

 Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu,  Üniversitemizin İlimizin en büyük gençlik kaynağı olduğunu ifade ederek gençlerimizin dininin, dilinin, örf ve adetlerinin bilinciyle yetiştirilmesinin geleceğimiz açısından önemli olduğunu söyledi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN