İl Jandarma Komutanından Rektörümüze Ziyaret

29.01.2019
Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mesut İnan 29 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kentiyle bütünleşen, kentin sorunlarına eğilen, çözüm üreten kentteki tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle ortak projelerde bir araya geleceklerini söyledi.

Albay Mesut İnan, Üniversitemizin İlimizin kalkınmasında büyük görevler üstlendiğini belirterek bilim yuvası olan üniversitelerin aynı zamanda bağlı bulundukları bölgelere canlılık getirdiğini söyledi.

Ziyaret, Albay Mesut İnan’ın Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etmesiyle sona erdi.