İktisat Fakültesi Öğrencilerimize Kariyer Planlaması Konferansı Verildi

23.12.2016
Üniversitemiz Aydın İktisat Fakültesinin düzenlediği, özel bir şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Kazım Önder’in konuşmacı olarak katıldığı konferans, 21 Aralık 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü AİSYEM Koordinatörü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın yaptığı konferansta Gökhan Maraş ve Kazım Önder öğrencilere geleceğe yönelik planlarını gerçekleştirebilmek adına ne yapmaları gerektiği, çalışabilecekleri şirketlerin çalışanlardan beklentileri, öğrencilerin kariyer planları doğrultusunda kendilerine katması gereken özelliklerin neler olduğu, yardım alabilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri alanlar konusunda bilgiler verdi.
Son olarak soru cevap bölümünün ardından konferans sona erdi.