İkinci Düzey Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi-3 Açıldı

10.05.2017
On yataklı ikinci düzey Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi-3, 8 Mayıs 2017 tarihinde açıldı.

Açılışa, Başhekim Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kurtulmuş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı, Neonatoloji Bilimdalı Başkanı, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, Çocuk Neonatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Barış Akcan, yenidoğan hemşireleri ve ünitenin diğer personelleri katıldı.

Yenidoğan Fedakarlık İster

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, yenidoğan bakım ve tedavisinin fedakârlık istediğini, doktor hemşire ve diğer sağlık personeliyle özveriyle çalıştıklarını söyledi. Türkmen, Ünitenin, bölge çocukları için hayırlı olmasını diledi.

Açılış, kurdele kesiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.