IEEE Topluluğu, Aydın Teknoloji Zirvesi Etkinliğini Düzenledi

26.03.2024
Üniversitemiz öğrenci toplulukları IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri) ADÜ Öğrenci Kolu tarafından, 3 farklı sektörden 5 farklı konuşmacı ve çeşitli firmaların katılımıyla “Aydın Teknoloji Zirvesi” etkinliği düzenlendi.

Atatürk Kongre Merkezi İsa Bey Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, yazılım, enerji ve makine sektörlerinden Gökalp Yılmaz, Çağan Keni, Volkan Abur, Haktan Akdağ ve Ahmet Sabit Bulut konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlikte, “Enerjinin Dönüşümü”, “Yazılım Mühendisliğinin Dünü ve Bugünü”, “İş Hayatında Mühendislik” konuları hakkında bilgiler verilerek hem teknik hem de mesleki konularda örnekler verildi. Ayrıca kurulan fuaye alanında Elektrik Mühendisleri Odası Aydın Temsilciliği, HAUS Santrifüj Teknolojileri, OG Games ve GSB Genç Ofis yetkilileri stant açarak öğrencilere alanları hakkında bilgi verdi.