Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hizmet-İş ve Tariş’ten Rektörümüze Ziyaret

19.01.2018
Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Hizmet-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Koray Güneş 17 Ocak 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemizin gelişimi hakkında Özdemir ve Güneş’e bilgiler vererek bir süre önce taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya geçirilme sürecinin başladığını ifade etti.

Taşeron işçilerin kadroya geçirilme çalışmalarından duyduğu mutluluğu ifade eden Halil Özdemir, bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür ederek hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Bircan’ın Özdemir ve Güneş’e Üniversitemiz hediye paketlerini vermesiyle sona erdi.

TARİŞ İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan’ı da aynı gün makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Mustafa Bircan ile Aydın tarımında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Aydın’ın en önemli tarım ürünlerinden incirin Avrupa Birliği tarafından tescil edilerek coğrafi işaretini almasının Aydın için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Cavit Bircan Üniversite olarak Aydın tarımının gelişmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kendisine zaman ayıran Rektörümüze teşekkür eden Mustafa Bircan, Adnan Menderes Üniversitesinin Aydın’a büyük katkıları olduğunu ifade ederek, kaliteli bir ürünün kaliteli eğitimden geçtiğini ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN