Hemşirelik Fakültesinden Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret

30.04.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Belgin Yıldırım’ın koordinatörlüğünde, Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve dördüncü sınıf öğrencileri 18 Nisan 2018 tarihinde Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti.

Özel Anılar Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi sorumlu Hekimleri Dr. Aysel Gürsoy ve Dr. Banu Apalı Kınay ve kurumdaki diğer personeller kurumu tanıtırken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yetkililer, Ülkemizde gelişen teknoloji ve yaşlı nüfusunun artması ile bu tür kurumların daha da önem kazandığını ifade etti.

Kurum tanıtımı ve verilen hizmetin önemi hakkında verilen bilgilerin ardından öğrenciler kurumdaki yaşlılar ile birlikte eğitici ve eğlenceli keyifli vakit geçirdi.

Ziyaretin ardından kurum yöneticilerine teşekkür belgeleri verildi.