Hemşirelik Fakültesinde Proje Kursu Düzenlendi

13.03.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Toplantı Salonu’nda 9 Mart 2018 tarihinde öğretim elemanlarına yönelik proje kursu düzenlendi.

İki oturumdan oluşan kursta; sabah  fikir geliştirme, projelendirme, proje döngüsü yönetimi ve ilgili konular interaktif bir yöntem ile sunuldu. Kursun öğleden sonraki oturumunda ise, fon kaynakları, TÜBİTAK proje başvurusu ve yazım süreçleri, iş akış süreçleri ve projenin kabulü için tüyolar konularına değinildi. Toplam 25 öğretim elemanının katılım gösterdiği kursta, aktif ve verimli bir kurs süreci yaşandı.

Kursun eğitmenleri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Metin Dam ve Arş. Gör. Dr. Ferhat Yıldız'a teşekkür belgeleri, Hemşirelik Fakültesi Dekanı ve Proje Kursu Eğiticisi Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz tarafından verilirken; Kiraz’a teşekkür belgesini, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hatice Öner Altıok verdi. Kurs katılımcılarla toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.