Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesinde “Diyabet Teknolojileri ve Yeni Nesil Hemşirelik Anlayışı” Konferansı Düzenlendi

14.06.2024
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen “Diyabet Teknolojileri ve Yeni Nesil Hemşirelik Anlayışı” adlı konferans, 11 Haziran 2024 tarihinde online olarak gerçekleşti.

Konferansa, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Doç. Dr. Emel Tuğrul, fakültemiz ve üniversitemizin diğer birimlerindeki akademik-idari personel ile fakültemiz mezunları ve öğrencileri katıldı.

Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu’nun açılış konuşması ile başlayan konferansta, eğitim veren İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Ünsal Avdal, “Diyabet Teknolojileri ve Yeni Nesil Hemşirelik Anlayışı” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Soru-cevap bölümünün ardından Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu’nun, Prof. Dr. Elif Ünsal Avdal’a teşekkür belgesi takdim etmesi ile konferans sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN