Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesinde 23 Nisan Coşkusu

25.04.2017
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından 2.’si düzenlenen 23 Nisan etkinliği bu yıl Söke Çavdar Ferit Çavuş İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Arş. Gör. Bircan Kahraman ve Hemşirelik Fakültesi 3 ve 4.sınıflardan oluşan 15 kişilik öğrenci grubuyla gerçekleşen etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eğitici ve öğretici aktivitelerin yer aldığı etkinlik, el hijyeninin önemine dikkat çekmek amacıyla el hijyeni dansıyla başladı. Dans eden çocukların ellerini uygulamalı olarak yıkamasıyla devam eden etkinlikte, öğrencilere sabun hediye edildi. Çeşitli karakterlerin yer aldığı kostümleri giyen öğrenciler ile yüz boyama etkinlikleri, bowling, balon patlatmaca gibi oyunlar oynanarak müzikler eşliğinde tüm öğrencilere boyama kitabı ve kalem dağıtıldı. Bayram coşkusu ve geleceğin meslek bilincine sahip olacak hemşireleriyle günün stresinden biraz olsun uzaklaşan çocuklar, güzel anılarla geçen bir günün keyfine vardı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN