Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesi Proje Ortaklıkları Kurmaya Başladı

20.03.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen Proje Kursu 1/A’ nın devamı olan ve Üniversitemizin çeşitli birimlerinden öğretim üyelerinin deneyimlerini paylaşmak üzere katıldığı "Proje Kursu 1/B", 16 Mart 2018 tarihinde Hemşirelik Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Sabah oturumunda Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hatice Ertabaklar ve Prof. Dr. Bülent Bozdoğan, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) proje deneyimlerini paylaştılar. Katılımcılardan gelen örnek fikirlerin projelendirilmesine yönelik öneriler konuşularak ortak proje çalışma konularının ilk tohumları atıldı. Kursun öğleden sonraki oturumda Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Prof. Dr. Sema Oğlak  TÜBİTAK ve farklı proje destekleri hakkında geniş kapsamlı bilgiler sunarak özellikle yurt dışı bağlantılarının bu süreçte çok yararlarını gördüğünü belirtti. Prof. Dr. Sema Oğlak proje yazma konusunda cesaret, kararlılık ve inanmanın önemini vurgulayıp proje çalışmalarına yönelik deneyimlerini paylaştı.

Son konuşmacı, Turizm Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Güntekin Şimşek kendi projelerini anlattıktan sonra Hemşirelik Fakültesi ile ortak yenilikçi ürünler çıkarma konusunda iş birliğine hazır oldukları mesajını iletti.

Sunumların ardından konuklara Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Belgin Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Hatice Öner Altıok tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN