Hemşirelik Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenledi

14.10.2019
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi, 10 Ekim 2019 tarihinde Aydın Menderes Derslikleri’nde gerçekleşti.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Belgin Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öner’in öğrencilerle buluştuğu oryantasyon programında, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dayanır hemşirelik mesleğinin dokunma ve hissetme kavramları ile hastanın bakımına çok önemli katkılar sağlayan bir meslek olduğunu ifade etti.

Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezinde görev yapan Psikolog Öğr. Gör. Evrim Güreşen sunumunda Üniversitemizin Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezinde danışmanlık hizmeti verildiğini, öğrencilerin bu hizmetten ücretsiz olarak  faydalanabileceklerini anlatırken, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Belgin Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öner Fakülteyi tanıtan sunumları gerçekleştirdiler.