Hemşirelik Fakültesi Öğretim Elemanımızın Doktora Tez Çalışması, Sözel Bildiri Üçüncülük Ödülüne Layık Görüldü

16.05.2024
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Dr. Rüveyda Yüksel’in Prof. Dr. Hülya Arslantaş danışmanlığında yürüttüğü Doktora Tez Çalışması, “Sözel Bildiri Üçüncülük” ödülüne layık görüldü.

Kocaeli’nde 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 5. Ruhsal İyileştirim Kongresinde “İkiuçlu (Bipolar) Bozukluk Tanılı Hastalarda İyileşme Odaklı Yaklaşımı Temel Alan Psikiyatri Hemşireliği Uygulaması: Karma Desen Örneği” adlı Doktora tez çalışması, Kongre Ödül Jürisi tarafından ödül almaya hak kazandı.

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Dr. Rüveyda Yüksel ve Tez Danışmanı Prof. Dr. Hülya Arslantaş’ı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.