Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesi Öğrencileri Oryantasyon Programında Buluştu

22.09.2017
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı, 20 Eylül 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, dekan yardımcıları, Hemşirelik Fakültesi akademik ve idari personelinin yanısıra çok sayıda öğrenci katıldı. 

Program, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hatice Öner Altıok’un açılış konuşması ile Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Belgin Yıldırım’ın Üniversitemiz ve Hemşirelik Fakültesi hakkındaki bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Törende yaptığı konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Üniversitemizi tercih eden ve Fakültemize yerleşen öğrencilere hoş geldiniz diyerek hemşirelik mesleğinin kutsal ve çok önemli olduğunu vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, hemşirelik mesleğinin insan hayatına dokunan bir meslek olduğunu belirterek bu mesleği icra edenlerin çok şanslı olduklarını söyledi. Hemşirelik Fakültesi akademisyenlerinin nezaretinde iyi bir eğitimden geçeceklerini ifade eden Prof. Dr. Bircan, Rektörlük olarak en iyi şekilde ve donanımlı bireyler yetiştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Rektörmüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın konuşmalarının ardından sunumunu yapan Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz,  Fakültenin tanıtımını yaparken öğrenciler için önemli noktalara değindi. Prof. Dr. Kiraz, Öğrencilere yüzlerindeki gülümsemenin hiçbir zaman eksik olmamasını ve öğrencilerin her türlü sorunlarında direk kendisine ulaşabileceklerini ifade etti.

Program, Hemşirelik Fakültesi Anabilim Dalı tanıtım sunumları ile devam etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN