Hemşirelik Fakültesi Dünya Şiir Gününü Kutladı

26.03.2018
UNESCO tarafından ilan edilen 21 Mart Dünya Şiir Günü kapsamında Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesince düzenlenen “Bir Dizede Bin Mana Şiir Sanatı Üzerine Söyleşi ve Müzik Dinletisi” etkinliği 21 Mart 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hatice Öner Altıok, Yrd. Doç. Dr. Belgin Yıldırım, Altınokta Körler Derneği üyeleri, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik, Altınokta Körler Derneği Aydın Şubesi Sanat Grubu’nun katkılarıyla düzenlenen “Uzun İnce Yol Şairi Aşık Veysel’i Anma” konulu müzik dinletisinin ardından, yöresel dilde şiirleri ile ünlü Şair Faika Sarp’ın katkılarıyla ‘’Şiir Sanatı Üzerine Söyleşi’’ programı ile devam etti.

Etkinliğin sonunda Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz katkılarından dolayı konuklara çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.