Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesi Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

09.03.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen “Hemşirelik Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor” adlı etkinlik, 8 Mart 2018 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Poliklinikler Binası girişinde gerçekleşti.

Hemşirelik Fakültesinin,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca,  Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapcı, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hemşire Gülsün Pekçetin, Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları, idari personeli ile öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi önüne kurulan stantta Hemşirelik Fakültesi öğrencileri, hastanemizi ziyaret eden kadınlara ve kadın sağlık çalışanlarına üzerlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir " sözünün yazılı olduğu çiçekleri dağıtarak bu özel günde onlarla birlikte olduklarını iletti.

Etkinlik kadınlarımız tarafından memnuniyetle karşılanırken, Fakülte yönetimi 2500 adet menekşe göndererek etkinliğe destek olan İzmir Bayındır İlçe Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’ye, Sevgi, Ege, Gençlik ve Lisa Çiçekçiliğe teşekkürlerini iletti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN