Hemşirelik Fakültesi Doktora Öğrencileri Sözel Bildiri Birincilik Ödülünü Almaya Hak Kazandı

20.01.2022
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi doktora öğrencileri, Antalya’da gerçekleşen, 4. Uluslararası ve 12. Ulusal Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliği Kongresi’nde en iyi sözel bildiri birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Gezer danışmanlığında Üniversitemiz Hastanesinde Uzman Hemşire Esma Özaydın, Arş. Gör Ezgi Arslan ve Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Halise Çinar’ın hazırladığı bildiri, ‘Hemşirelerin Resüsitasyon Sırasında Aile Varlığına İlişkin Düşünceleri ve Etkileyen Faktörler’’ konusunda hazırlandı.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.