Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Programında Buluştu

16.10.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Oryantasyon Programı, 10 Ekim 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Göç İdaresi Müdürü Soner Koç, dekan yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Hemşirelik Fakültesi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan programda öğrencilere İlimizde ve Üniversitemizde neler yapabilecekleri konusunda bilgiler verildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 26 yıllık bir Üniversitenin Rektörü olarak son 4 yıldır bu kuruma hizmet etmekten büyük keyif aldığını dile getirerek öğrencilerin Üniversitemizi ve Hemşirelik Fakültesini tercih ettikleri için şanslı olduklarını ifade etti. Hemşirelik Fakültesi’nde geçen yıl açılan Simülasyon Laboratuvarı’nın öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Güzel bir Fakültede iyi öğretim elemanlarından eğitim alacaksınız. Kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz. Bizler de ülkemizin dört bir köşesinden gelen öğrencilerimizi kucaklamaya hazırız. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bundan sonra sizin eviniz. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.” diye konuştu.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, öğrencilerin güzel bir okula ve güzel bir şehre geldiklerini ifade ederek Aydın İlinin yaşanılacak bir şehir olduğunu ifade etti. Hemşirelik Fakültesinin temel amacının mesleğini seven insan yetiştirmek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kiraz, “Burada sizler için varız. Akademik ve idari personelimiz ile birlikte sizler için çalışıyoruz. Tüm fikirlere açığız. Sizlerden beklentimiz samimi olmanızdır. Bugün güzel bir başlangıç olsun. Her şey gönlünüzce olsun.” dedi.

Program, Hemşirelik Fakültesi Müzik Grubu’nun büyük alkış toplayan performansı ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN