Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hemşirelik Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

13.06.2024
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni, 13 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr. Üyesi Emel Tuğrul, akademik ve idari personel, öğrenciler, aileleri ve konuklar katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Fakülte birincisi Beyza Yıldız, kendisi ve tüm mezunlar adına aileler ile öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti.

Son bir yıldır fakültede kalite ve akreditasyon çalışmaları başlatıldığını ve uluslararası standartlarda hemşire yetiştirmeyi kendilerine hedef olarak belirlediklerini vurgulayan Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, “Sevgili mezunlarımız, bugünün kahramanları sizlersiniz. Birlikte iyi işler ortaya koyduk. Bundan sonra da bizimle bağınızı koparmamanızı bekliyoruz.  Fakültemizin sizlerle ilgili çalışmaları ve hedefleri var.  En kısa zamanda iş hayatına başlamanızı ve lisansüstü eğitiminizi de yapmanızı temenni ediyoruz.  Sözlerimi bitirirken mezuniyetinizi kutluyor, sizlere, ailenize ve vatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Yolunuz açık olsun.”

Öğrencilerin alanlarında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayan öğretim elemanlarına teşekkür eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, “Bugünlere gelmenizde ve karakter sahibi bir birey olmanızda büyük pay sahibi olan başta ailelerinizi; özellikle mesleki yeterliliğin, ilkeli ve ahlaki duruşun, sağlam kişilik özelliklerinin oluşmasında akademik ve idari personelimizi ama en çok da sizin azim ve kararlılığınızı tebrik ve takdir ediyorum. Üniversitemizi ve üniversitemizin sizlere verdiği akademik terbiyeyi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır! Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu bir ömür ve meslek hayatı diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 2023-2024 Akademik yılı birincisi Beyza Yıldız’ı tebrik ederek başarı plaketini ve belgesini takdim etti. Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından ‘Yemin Töreni’ gerçekleşti.

Tören, öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

Mezuniyet fotoğraflarına EK'te yer alan dosyadan ulaşabilirsiniz.

Ek Dosyasını İndir
+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN