Hemşirelik Fakültemiz, “Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi” Programına Ev Sahipliği Yaptı

20.01.2017
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Yayın Komisyonu tarafından 12 Ocak 2017 tarihinde "Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi" konulu 6 saatlik eğitim programı düzenlendi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha  Öcek tarafından verilen eğitimde,  akademik yayını değerlendirebilme ve bilimsel yazarlık için eleştirel makale okumada dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Eğitimde, araştırma ve planlama aşamalarında göz önünde bulundurulması gereken süreçler hakkında örnekler, soru ve tartışma şeklinde ele alındı.

Elli dört akademik personelin katıldığı eğitim sonrası katılımcılara, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz ve Yayın Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hilmiye Aksu tarafından katılım belgeleri takdim edildi.