Hayırseverden Hastanemize Bağış

22.12.2021
Üniversitemiz Hastanesine hayırsever Nurcan Gümen’in bağışı ile iki hasta odası tefrişi yapıldı.

Bağışta bulunan Nurcan Gümen’e plaket takdim edilen programa; Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fedi Ercan ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk  Eryılmaz katıldı.

Hastaneye yapılan bağışların çok önemli olduğunun altını çizen Nurcan Gümen; “ Tedavimiz boyunca bizimle yakından ilgilen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi doktorlarına, hemşire ve personellerine yürekten teşekkür ederim. Burada tedavi olacak hastalara da katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bu davranışımız başkalarına da örnek teşkil eder.” dedi.

Yapılan bağışlar ile tefrişi gerçekleşen odalardan birçok hastanın faydalandığını ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, “Üniversite Hastanesi olarak hayırseverlerimize çok şey borçluyuz. Hastanemize bağışları ile sahip çıkan ve bizleri destekleyen bağışçılarımıza gerek idare gerekse hastalarımız olarak minnet duymaktayız. Hayırseverimize çok teşekkür ederim.” dedi.