Hayırsever Aileden Hastanemize Bağış

07.01.2022
Üniversitemiz Hastanesine bağışta bulunarak bir hasta odasının tefrişinin yapılmasını sağlayan hayırsever aileye plaket takdim edildi.

Tefrişi yapılan odaya merhum Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Adnan Dursun’un adının verildiğini belirterek hayırsever aileye plaket takdim eden Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, yapılan bağışlar ile tefrişi gerçekleşen odalardan birçok hastanın faydalandığını ifade etti.

Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, “Üniversite hastanesi olarak hayırseverlerimize çok şey borçluyuz. Daha evvel kendisini tanıma şansı yakaladığım değerli meslektaşım Operatör Dr. Adnan Dursun’a Allah’tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Bu değerli bağış için eşine ve çocuklarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.