Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hastanemizde Yetişkinler İçin Gezici Kütüphane Faaliyete Başladı

22.09.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, yetişkin hastalar, refakatçiler ve sağlık çalışanlarının kullanımına açık, gezici kütüphaneyi, 21 Eylül 2017 tarihinde ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç öncülüğünde oluşturulan gezici kütüphaneye ziyarete, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim V. Doç. Dr. Ayhan Aköz, Başhekim Yardımcıları, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “İyiliği toplumun bütün katmanlarına yaymak adına çıktığımız yolda Mobil Çocuk Kütüphanemizden sonra bugün de Yetişkin kütüphanemizi kurduk. Hayırlı olsun.” diye konuştu. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, daha sonra gezici kütüphane ile hastaları ziyaret ederek kitaplardan istedikleri zaman faydalanabileceklerini söyledi.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç, “Prof. Dr. Cavit Bircan destekleriyle geçen hafta Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde faaliyete geçen çocuk kütüphanemizden sonra bugün de yetişkin hastalarımızın, refakatçilerinin ve tüm sağlık çalışanlarının da faydalanabileceği hastane kütüphanemiz kuruldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Toplamda 500’ü aşkın kitaptan oluşan gezici kütüphane; çocuk ve yetişkin hastalarımızın, refakatçilerin ve sağlık personelinin istedikleri zamanda faydalanabilecekleri bir ortamda çalışmaya başladı.
 


 

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN