Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hastanemizde Online Doktor Uygulaması Başladı

15.04.2020
Dünyayı etkisi altına alan COVID- 19 salgını nedeniyle Üniversitemiz Hastanesinde hastalar için ‘Online Doktor Görüşmesi’ uygulaması başladı.

‘Online Doktor Görüşmesi’  ile hastaların bulunduğu yerden Hastanemize gelmesine gerek kalmadan, öğretim üyeleri ile online olarak görüşme imkanı sağlaması amaçlandı.

“İhtiyacınız Olan Sağlık Hizmetini Eve Getiriyoruz”

Üniversitemiz Hastanesinde yapılan açıklamada Covid-19 pandemisi sürecinde en önemli önceliğin, hastaların sağlığı ve güvenliği olduğunu belirtilirken ,  “Aldığımız tüm önlemler ile birlikte Koronavirüsle mücadele ederken bir yandan da hastalarımızı güvenli sağlık hizmeti ile buluşturmak için çabalıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi evde kal diyoruz. Acil sağlık sorunu olmayan hastalarımızın da evde kaldığı bu dönemde hastalarımızı online olarak doktorlarıyla buluşturmayı hayata geçirdik. Uygulamaya ilk olarak onkoloji bölümü ile başladık. Bu hafta da özellikle pandemi nedeniyle oluşan stres yönetimi için psikiyatri ile devam ediyoruz. İlerleyen haftalarda da uygulamayı tüm bölümler ile yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz ile ihtiyacınız olan sağlık hizmetini evinize getiriyoruz. Koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak ve halkımızın, çalışanlarımızın sağlığını korumak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymasını bekliyoruz. Sağlık çalışanları olarak bizler buradayız, sizler de bizler için lütfen evlerinizde kalın.” ifadeleriyle uygulama hakkında bilgi verildi.

"Online Doktor Görüşmesi" için; aduhastane sayfasını instgramdan takip ederek uygulamadan yararlanabilirsiniz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN