Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Hastanemizde Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti

12.06.2018
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinin düzenlediği geleneksel iftar programı, 8 Haziran 2018 tarihinde Hastane Bahçesinde gerçekleşti.

İftar yemeğine, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Aydın Milletvekili adayı Ya-Semi Sarıçiçek ve hastane personeli katıldı.

Hasta ve hasta yakınlarının da katıldığı iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Başhekim Doç. Dr. Mücahit Kapçı yemek öncesi masaları dolaşarak misafirlerle sohbet etti.

Başhekim Doç. Dr. Mücahit Kapçı konuşmasında, “Bu mübarek Ramazan gününde Allah bütün dualarınızı kabul etsin.” dedi ve hayırlı Ramazanlar dileyerek konuşmasına son verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Gerçekleştirdiğim en güzel iftarlar, Hastanede siz hasta ve hasta yakınları ile olanlar. Sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.” sözlerinin ardından hayırlı Ramazanlar dileyerek konuşmasına son verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen Hastane personeli iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN