HAK-İŞ Genel Başkanı Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

09.11.2022
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 8 Kasım 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a HAK-İŞ İl Başkanı Nefise Şahin ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin eğitimin yanı sıra araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiğini yeni akademik yılda da halk ile bütünleşmiş, bilimsel anlamda güçlü bir Üniversite olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette bulunan heyet, 2022-2023 Akademik yılının Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını dileyerek sendika ve üniversite arasında eğitim alanında gerçekleştirilecek olan her türlü projeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’a hediye takdimi ile sona erdi.