Güzel Sanatlar Özel Yetenek Sınavı Yoğun İlgi Gördü

19.08.2024
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı kapsamında gerçekleşecek olan Müzik Öğretmenliği ve Resim- İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavları 19 Ağustos 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde başladı.

Geleceğin Öğretmenlerini ve Sanatçılarını Yetiştirmekten Gurur Duyuyoruz

Geleceğin öğretmenlerini ve sanatçılarını yetiştirmekten gurur duyduklarını ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi özel yetenek sınavlarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yalçın Özdemir, “Aday öğrencilerimiz başvurularını tamamladılar ve bugün sınav için Üniversitemize geldiler. Müzik Öğretmenliği Bölümü için 96 aday, Resim-İş Öğretmenliği Bölümü için ise 61 aday olmak üzere toplam 157 öğrenci sınavlara başvurdu. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.”

19-20 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan sınavlar, 2 gün boyunca devam edecek.