Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Güzel Borç Uygulamasına Konuklarımızdan Tam Destek

08.05.2017
Rektörlük Protokol Girişinde, acil ihtiyacı olanlar için hazırlanan ödünç nakit para kutusu, Üniversitemizde ağırladığımız konuklarımızdan da tam destek alıyor.

İlk katkının, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından yapıldığı uygulamaya, Üniversitemizde farklı zamanlarda ağırladığımız Eski Bakanlarımızdan Atilla Koç, Avukat Figen Şaştım, Uzm. Dr. Feridun Kunak,Yazar Senai Demirci de destek verdi. Böyle bir uygulamanın acil ihtiyaçlar halinde çok faydalı olacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Güzel Borç Uygulamasına duyarsız kalmayarak destek olan konuklarımıza teşekkür etti. Bulundukları kurum ve kuruluşlarda bu uygulamayı anlatacaklarını söyleyen konuklarımız, Güzel Borç uygulamasının birçok kuruma örnek niteliğinde olduğunu söyledi.

İhtiyaç sahiplerinin, hiçbir formaliteye gerek kalmadan borç alabileceği, katkı sağlamak isteyenlerin de doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceği “Güzel Borç Uygulaması” Rektörlük Binasında 16 Mart 2017 tarihinde hizmete girmişti. Ödünç nakit para kutusuna katkı yapanlar ve kutudan destek alanların sadece isimlerini ve meblağları kağıda yazmaları yeterli olurken, kutudan ödünç alınan paranın bir süre sonra geri konulması şartı bulunuyor. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN