Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

“Güzel Adam Süreyya” Alet Çantası’nda

28.03.2018
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Alet Çantası” projesi, 19 Mart 2018 tarihinde Beşiktaş’ın efsane malzemecisi Süreyya Soner ve “Güzel Adam Süreyya” filminin yönetmeni Gökçe Kaan Demirkıran’ı ağırladı.

İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. İçten Duygu Çallı koordinatörlüğünde on beş  öğrenciden oluşan bir ekip, Beşiktaş’a 37 yıldır emek veren Süreyya Soner ve Şubat ayında vizyona giren “Güzel Adam Süreyya” filminin yönetmeni Gökçe Kaan Demirkıran’ı Aydın halkıyla buluşturdu. Kulübün 115. kuruluş yılı etkinliklerinin kutlandığı günde Soner ve Demirkıran, önce İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer tarafından ağırlanan topluluk, daha sonra Forum Aydın Alışveriş Merkezi’ne geçti. Forum Aydın sinemalarında İletişim Fakültesi öğrencileriyle filmi izleyen Soner ve Demirkıran, özel gösterimden sonra Zeytin Meydanı’nda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinlik esnasında yapılan çekilişle öğrencilere Süreyya Soner imzalı Beşiktaş atkıları hediye edildi. Aydın halkının ricasını kırmayan Soner, taraftarlarla ve hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN