Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

“Güçlü Kadınlar, Güçlü Bireyler” Konferansı Gerçekleşti

15.05.2018
Eğitim Bir-Sen Aydın 2 No'lu Üniversite Yurt-Kur Şubesi Kadın Komisyonu tarafından Üniversitemiz PDR Öğrenci Topluluğunun katkıları ile Anneler Günü kapsamında gerçekleştirilen Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Koruklu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Güçlü Kadınlar Güçlü Bireyler” adlı konferans, 10 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Memur Sen Aydın İl Temsilciği Kadın Komisyonu, çok sayıda misafir ve öğrenci katıldı.

Eğitim Bir-Sen Aydın 2 No'lu Üniversite Yurt-Kur Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Emine Behtioğlu ve Şube Başkanı Vedat Aydın yaptıkları açılış konuşmalarında programı anneler günü sebebiyle düzenledikleri söyleyerek, kadınların hayatımızdaki yeri ve öneminden bahsetti.

Konferansın konuşmacısı Doç. Dr. Nermin Koruklu’nun annelere ve geleceğin anne adaylarına seslendiği konuşmasında Koruklu, anne ve çocuk arasındaki güvenli bağlanmanın önemi, kadının ailedeki ve toplumdaki yeri, annelerin stresle baş etmeleri gibi konularda çeşitli bilgileri dinleyiciler ile paylaştı.

Doç. Dr. Nermin Koruklu’ya plaketini Vedat Aydın, teşekkür belgesi ve çiçeğini Emine Behtioğlu verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN