Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınavları Gerçekleşti

08.04.2022
Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığınca düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınavı, 7 Nisan 2022 tarihinde Rektörlük 3. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca; Personel Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sözlü sınavlarda, Yardımcı Hizmetler Sınıfından Genel İdare Hizmetleri Sınıfına atanmak üzere 10 adet kadro için 11 personel tarafından sözlü sınava katılım sağlandı.

Unvan Değişikliği Sınavı için ise; mühendis (toprak bilimi ve bitki besleme) 2 personel,  mühendis (tarla bitkileri) 1 personel,  sosyolog 3 personel, veteriner hekim 1 personel, programcı 2 personel,  tekniker (bilgisayar) 8 personel, tekniker (otomotiv) 2 personel,  tekniker (Mobilya) 1 personel,  tekniker (elektrik) 1 personel, olmak üzere toplam 21 personel tarafından sözlü sınava katılım sağlandı.