Girişimcilik Paneli Öğrencilerin Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti

11.12.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Girişimcilik Topluluğu ve Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen Girişimcilik Paneli, 30 Kasım 2017 tarihinde Söke İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Panele, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Bilal Ülker, Sigortacılık Sektöründen Esma Ceylan, Eğitim Sektöründen Hülya Suyolcu, Günnur Berber, Taşımacılık Sektöründen Semra Kayıkçı, Emlak Sektöründen Leyla Akduman, Akaryakıt Sektöründen Reşat Er, Prefabrik İnşaat Yapı Sektöründen Ufuk Faki, Giyim Sektöründen Fatma Damar ve KOSGEB Temsilcisi Çağrı Menderes katıldı.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in açılış konuşmasıyla başlayan panelde Genç; öğrencilerin teorik eğitimin yanı sıra girişimcilerin ticari hayattaki tecrübelerinden de muhakkak yararlanmaları gerektiğinin önemini vurguladı. Sektörde aktif ve başarılı olan firma yetkililerinin yer aldığı panelde, konuşmacılar hayat tecrübelerinin yanında iş dünyasındaki tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören panel sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.