Gıda Mühendisliği’nin Projesi Antalya’dan Birincilikle Döndü

02.04.2018
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilal Şahin Nadeem ve Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Koç’un projesi, 29 – 30 Mart 2018 tarihinde düzenlenen “Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” etkinliğinde birinci oldu.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  tarafından, yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşması, üniversite - sanayi iş birliğinin arttırılması ve Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarında yeni ortaklıkların başlatılması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikten Öğretim Üyelerimizin birinci olarak dönmesi Üniversitemize büyük gurur yaşattı.

Tarım, Kimya, Biyoteknoloji ve Gıda Teknolojileri kategorisinde “Yakıcılık Hissi Baskılanmış Kapsaisin Mikropartikülleri Üretimi” isimli proje ile birinci olan ekipte Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Topuz ve lisansüstü öğrenciler Emine Varhan ve Zehra Kasımoğlu yer aldı.