Seminere; Üretimde Kalite Kontrol, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Laboratuvar Teknolojisi, Organik Tarım Programları 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile akademik personel katıldı.
Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz tarafından gerçekleştirilen seminerde, son yıllarda dünyanın en çok ilgilendiği konuların başında gelen biyoteknolojik yöntemlerle elde edilen genetik olarak değiştirilmiş organizmaların (GDO) kullanımı ile ilgili güncel bilgiler verildi.
Yoğun katılımın olduğu seminerde, genetiği değiştirilmiş organizmaların potansiyel yararları, potansiyel zararları ve riskli yönleri, biyolojik çeşitliliğe etkileri, hukuki, dini, sosyo ekonomik yönleri gibi konu başlıkları ele alındı.
Tüketicilerin bakış açılarının da değerlendirildiği seminer, akademik personelin katkılarının ardından soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu