Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Genç Liderler Topluluğundan Gönüllü Öğretmenim Projesi

22.05.2024
Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğu, 21 Mayıs 2024 tarihinde Aydın Efeler Ovaeymir İlkokulu’nda, “Gönüllü Öğretmenim Projesi” kapsamında etkinlikler düzenledi.

Proje kapsamında; Topluluk yönetim ve üyelerinden oluşan ekip tarafından, okul öğrencilerine “Beslenme Eğitimi”, “Genel Sağlık”, “Ağız ve Diş Sağlığı”, “Akran Zorbalığı” ve “Mahremiyet” konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Okul Müdürü Gökhan Gökbel ve Müdür Yardımcısı Asiye Toptaş ile öğretmenlerin hazır bulunduğu etkinliklerde, öğrenciler ile eğitsel oyunlar oynanarak, çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri hedeflendi. Topluluk üyeleri tarafından çocuklara balonların dağıtılmasının ardından ayrıca çocuklara yüz boyaması yapıldı.

Bu etkinlikle geleceğimizin teminatı olan çocukların yaşlarına uygun hazırlanan konularla daha iyi bir geleceğe adım atmaları ve kendilerini her anlamda iyi hissetmelerinin amaçlandığını belirten Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Atik: “Bu proje sayesinde Topluluğumuz öğrencilerinin gönüllü olarak öğretmenlik deneyimi yaşaması ve yaşça küçük çocuklarla bir araya gelmesi kuşaklar arası bütünlüğü sağlarken aynı zamanda Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğine de katkı sağlamaktadır.” dedi.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN