Genç Liderler Seminerde Sosyal Medyayı Konuştu

11.12.2015
Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğunun düzenlediği Sosyal Medya Okuryazarlığı Semineri 10 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi gerçekleşti

Aydın İktisat Fakültesi Ekonomi Finans Bölümü 3. Sınıf öğrencisi ve Genç Liderler Topluluğu üyesi Gülşah Havva Avcı ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Eren Emrullah Aşlar’ın konuşmacı olarak katıldığı, ‘Sosyal Medya nedir?’, ‘Sosyal Medya Tarihi’, ‘Medya Nasıl Değişti?’, ‘Sosyal Medyanın Zararları’ gibi konu başlıklarının konuşulduğu seminer büyük ilgi gördü.

Seminer, Genç Liderler Topluluğu adına Topluluk Başkanı Emrah Tahtalı’nın konuşmacılar Eren Emrullah Aşlar ve Gülşah Havva Avcı’ya teşekkür belgelerini vermesiyle sona erdi.